top of page

Andre Prins Winterschool inschrijving geopend

logo ws.png

Jaarlijks verzorgt Andre Prins is samenwerking met Blue Angels de winterschool. Deze vindt plaats in Sporthal Lagewei in Barendrecht. We kijken er weer naar uit om jullie te mogen trainen de komende periode.

De opzet van de winterschool is gewijzigd. 

De Andre Prins Winterschool richt zich meer op de gevorderde softbaljeugd. Dit betekent dat er voor een aantal groepen geen programma is opgenomen. Indien nodig bemiddelen we deze softbalsters graag naar de andere softbalscholen.​

 

Dit gaat om jeugd U14, met uitzondering van pitchers en catchers die de basis goed beheersen en om beginnende softbalsters die aan hun basics werken.

 

De opbouw van het programma is gewijzigd voor de softbalsters op TOP niveau. Je schrijft in op je specialiteit en neemt daarna deel aan indoor games. 

DATA

Zondag 6 november t/m 18 december 2022 (m.u.v. 4 december)

TALENTEN

In de ochtend is er speciale aandacht voor jonge pitchers en catchers met potentie. Jonge softbalsters die de basis goed beheersen en gedreven zijn om het maximale uit zichzelf te halen. In de trainingen wordt gewerkt aan de next steps.

Dit is in een blok van 75 minuten: €85,- voor 6 trainingen.
Pitching 9.00 tot 10.15 uur 
Catching 10.15 tot 11.30 uur

TOP

Catching to the next level. Jen Schro based trainingen geven je tools, techniek en conditie om op het veld dominant te zijn.

Pitching to the next level. Werken aan je techniek, spins en conditie. Win the battles!

Werken aan je hitting. Leer alle facetten van het slaan. Met ook aandacht voor slapping en bunting ontwikkel je jezelf tot een gevaarlijke slagvrouw.
Alle drie de specialiteiten worden opgevolgd door een blok indoor games.

Dit is in totaal 150 min: €150,- voor 6 trainingen


11.45 - 14.15 uur
of 14.30 - 17.00

Klik op de foto om bij het juiste aanmeldformulier te komen.

Call 

123-456-7890 

Follow

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
bottom of page