top of page

South West Thunders

Een van de programma's van Blue Angels is de regio coördinatie van Little League. Onder de naam South West Thunders nemen softbalsters uit de regio Zuid Holland deel aan deze competitie. 

South West Thunders is een onafhankelijk programma, waar de samenwerking met Blue Angels vorm krijgt in de borging van kwaliteit van trainings- en coaching staff. Inschrijving staat open voor iedereen die voldoet aan de leeftijdscriteria en de selectieprocedure vindt plaats naar aanleiding van een drietal selectie trainingen. Deze selectie heeft niets te maken met het al dan niet meedoen aan andere Blue Angels programma's.

Wil je meer weten over little league? Kijk dan op www.nklittleleague.nl


Voor vragen en opmerkingen kan je bij Anouk Dijkstal terecht via swtlittleleague@gmail.com of 06-43543330.

collage 2022.jpg

NK Little League 2022

Met heel veel plezier en gepaste trots kijken we terug op een succesvol Little League Softbal jaar 2022. Afgelopen zomer hebben jeugd-softbalsters van South West Thunders (regio Rotterdam/Den Haag) meegedaan met het NK Little League. De juniors en seniors haalden het Nederlands kampioenschap binnen en daarmee een ticket voor de EK Little League en als kers op de taart werden de seniors zelfs Europees kampioen en konden daardoor meedoen aan de World Series in USA.

Voor alle deelnemende jonge softbalsters was de Little League weer een geweldige, onvergetelijke ervaring, zowel op sportief als op sociaal gebied. Dat gunnen we elke softbalster en daarom proberen we de Zuid Hollandse clubs zoveel mogelijk bij Little League te betrekken.

Informatie en inschrijven kan via 

WWW.NKLITTLELEAGUE.NL

bottom of page