Samenwerkingen

Een brede groei van onze mooie, maar kleine sport vraagt natuurlijk om samenwerking. Blue Angels zoekt daarom, met haar vaste partners, naar nog meer samenwerking om jonge softballsters een zo groot mogelijke sportieve én persoonlijke groei te laten doormaken. Ons credo is niet voor niets:

 

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together!

 

Samenwerken binnen RTC Zuid-West Nederland

Ook binnen de betrokken provincies (Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland) zijn diverse initiatieven gaande om softballsters (mentaal en fysiek) sterker, slimmer, volwassener en beter te maken. Van die kennis maken wij – uiteraard -  graag gebruik. Het betekent voor de selecte groep van softballsters binnen het RTC, dat zij kunnen rekenen op alle expertise die ze nodig hebben om hun dromen waar te maken en hun doelen te bereiken.

 

Samenwerken met andere RTC’s

In ons land zijn straks vier RTC’s, die onderling geen enkele concurrentie kennen. Gelukkig niet. De woonplaats van het talent, bepaalt bij welke  RTC een softballster aansluit. Ook  de bijdrage die de softballster aan het RTC moet betalen, is overal gelijk: €35 per maand. 

De vier RTC’s concurreren dus niet met elkaar, maar wat nog veel belangrijker is, is dat zij die concurrentie ook niet voelen. Sterker nog, de RTC’s zijn drukdoende om met elkaar samen te werken en op die manier tot sterke programma’s te komen. Denk aan het delen van trainingsconcepten, marketingmateriaal, tekstuele invullingen en het organiseren van eventuele gezamenlijke events. Samen sta je nog steeds sterker dan alleen!