TALENT IS NOTHING
WITHOUT DEDICATION

BLUE ANGELS A SOFTBALL PROGRAM FOR DEDICATED PLAYERS

Blue Angels

Welkom op onze site. Blue Angels is dé softballopleiding voor jong talent in Zuid-Holland en Noord-Brabant. In ons intensieve programma voor jonge softballsters staan een goede opleiding en softballplezier voorop. In het seizoen 2022 nemen wij met twee teams (U15 en U18) deel aan de competitie. Zowel het U15- als het U18-team spelen in de hoogste jeugdklassen van Nederland. Daarnaast verzorgt Blue Angels sinds juni 2020 het softballprogramma van het Regionale Topsportcentrum in Zuid-West-Nederland en zijn we betrokken bij het Little League-programma. Veel plezier op onze (nieuwe) site en laat ons gerust weten wat je ervan vindt.

BA logo verkort donker.png

Laatste Nieuws

Blue Angels in Dino 

De Stichting Topsport Zuid-Holland, beter bekend als Blue Angels, bestaat ruim tien jaar. Hoog tijd dus voor een jubileumfeestje. Benieuwd naar de mooiste herinneringen, de leukste anekdotes en de tofste ervaringen? Lees de persoonlijke verhalen van een speciaal BA-softballteam, dat in de laatste Dino is gepubliceerd.

Derde plaats voor U15 in Saronno

De softballsters van het U15-team hebben een mooie derde plaats behaald tijdens het indoor-toernooi in Saronno (Italië). In de finale versloegen de speelsters van Bollate het thuis-team met 5-0 en onze eigen Blue Angels wisten met 4-3 van Porta Mortara te winnen in de troostfinale. Derde van de acht is in het sterke softballand Italië een prestatie van formaat. Gefeliciteerd meiden! De beker staat te glimmen in de Gophers-kantine en wie weet wat er dit seizoen allemaal nog bij komt.

GOOD THINGS COME TO THOSE WHO WORK HARD FOR IT