Blue Angels leidt jeugdsoftbalsters op, dat is het bestaansrecht van deze organisatie. En ook dit seizoen kunnen we met trots melden dat we weer een aantal softbalsters afleveren aan de topsport. Maar liefst zes dames starten volgend seizoen in de Silver League competitie.

Willemijn Vissers, Liz van de Hoeven en Isa Zwitzer sluiten aan bij de selectie van Euro Stars, de club binnen ons samenwerkingsverband.
Daarnaast is Renske Tellekamp geselecteerd voor het team van Neptunus, peelt Noa Fehlings volgend jaar bij promovendus Orioles en maakt Sietske Drijvers de overstap naar Pirates. 

Een mooie stap voor deze softbalsters, die afgelopen jaar voor BA Gophers uitkwamen. Vele van hen zijn jaren geleden begonnen met trainen en later ook spelen bij de Blue Angels Academy. Dit jaar is er weer ruimte voor nieuwe speelsters. Wil jij ook hard trainen, veel leren en kijken of je in hun voetsporen kan treden? Doe mee met de Blue Angels Academy.

Klik hier voor meer informatie of direct inschrijven.


NIEUW: Bekijk eens de pagina met Old Angels. In 2019 kwamen bijna 20 softbalsters met een Blue Angels verleden uit in de Golden League, Nederlands team en of in USA college competitie.