Blue Angels Academy

De Blue Angels Academy is voor jonge softbalsters die beter willen leren softballen, werken aan hun skills en/of spelinzicht en die nog niet oud of sterk genoeg zijn voor de Blue Angels teams in de 1e klasse senioren en hoger.

De Academy bestaat uit een tweewekelijkse training in de indoorperiode en een wekelijkse training in de outdoorperiode. Het is de bedoeling dat je daarnaast gewoon bij je club traint.

 

Er wordt vanaf 2018 niet meer gewerkt in modules, maar met een training waar alles aan bod komt. Uiteraard kan je in het inschrijfformulier je voorkeursposities doorgeven.

Indoorperiode
Tijdens de indoorperiode wordt er twee keer in de week getraind gedurende 6 weken (m.u.v. de voorjaarsvakantie). Dat is op donderdag (25 januari tot en met 22 februari en 8 maart) van 18.00 tot 19.00 in de slagkooien onder A4 en op zondag (28 januari tot en met 18 februari en 11 maart) van 10.00 tot 13.00 in sporthal De Lagewei in Barendrecht. 
En: 24-25 februari deelname aan de Twente Series (is een onderdeel van het Academy programma)

Outdoorperiode
De wekelijkse training zal waarschijnlijk plaatsvinden op woensdag op het veld van Euro Stars in Capelle a/d IJssel.

Wil je meedoen aan de Blue Angels Academy, schrijf je dan in via onderstaande button. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar en om de kwaliteit te borgen zal er een lichte selectieprocedure plaats vinden. 


 

We ontvangen de inschrijvingen graag voor vrijdag 22 december 2017.

De kosten voor de Blue Angels Academy indoor zijn totaal 150,-

Mocht je naar aanleiding van deze email vragen hebben, neem dan contact op met Nancy van der Ham, nancy@topsoftball.nl

We zien je graag tegemoet bij de trainingen van de Blue Angels Academy!