Academy Outdoor 2020

Eindelijk mogen we weer softballen!

 

Sta jij ook te trappelen om weer het veld op te gaan? Gelukkig kan je, naast je eigen teamtrainingen, ook weer mee doen aan de Blue Angels Academy.

 

Data

Ma 11/5 t/m ma 13/7 (pitching, fielding)
Wo 13/5 t/m wo 15/7 (catching, fielding)

Bij alle trainingen is aandacht voor hitting en shortgame offense/defense.
 

Trainingstijd:
18.30 - 20.00

 

Locatie:
Gophers in Maassluis

 

Kosten
95,- 1x in de week
150,- 2x in de week
In de opbouw van de kosten is rekening gehouden met eventuele afgelasting van twee trainingen.

 

 Specialisme           Dag                  Hoofdtrainers                      
 Pitching Maandag Lisa Hop
Jacqueline de Hoog
Catching Woensdag Martijn Teuben
Fielding Maandag en woensdag  André Prin

 

 

Uiteraard zal Blue Angels de richtlijnen van de KNBSB, NOC*NSF en gemeente volgen. Hierover ontvang je later een duidelijke instructie.

Op dit moment kunnen we niet overzien hoe de Covid 19 richtlijnen zich verder zullen ontwikkelen. Trainingen en richtlijnen zullen wellicht moeten worden aangepast.


In 2020 komt Blue Angels met een vernieuwd programma. Na een aantal jaren lang een aantal teams onder het Blue Angels label te hebben ontwikkeld, gaat Blue Angels zich weer meer bezig houden met de basis; het opleiden van jonge softbalsters.

 

Blue Angels Academy richt zich op softbalsters geboren tussen 2003 en 2009 en biedt een programma zoveel mogelijk gericht op de leeftijd en ontwikkelingsniveau van deze leeftijdsgroep. 

 

In de outdoor periode kunnen jeugd softbalsters deelnemen aan een wekelijkse training. Deze vindt plaats op het terrein van Gophers in Maassluis. 

Naast de outdoor trainingen zal er vanuit Blue Angels deze zomer ook twee travel teams worden samengesteld. Klik hier voor meer informatie. 

 

Doel van de academy is het verbeteren van de softbal- en wedstrijdskills van de speelsters om ze minimaal naar het niveau van Senioren 1e klasse te brengen. Door de samenwerking met BA Gophers is er de mogelijkheid om stage te lopen in de Senioren 1e klasse (min leeftijd 14 jaar).

 

Klik hier voor het kostenoverzicht.

 

Wil je meedoen aan de Blue Angels Academy Outdoor, schrijf je dan in via onderstaande button. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar en om de kwaliteit te borgen kan er een lichte selectieprocedure plaats vinden.  


Mocht je naar aanleiding van deze email vragen hebben, neem dan contact op via info@blueangels.nl

We zien je graag tegemoet bij het outdoorprogramma van de Blue Angels Academy 2020!