Blue Angels Academy 2020

In 2020 komt Blue Angels met een vernieuwd programma. Na een aantal jaren lang een aantal teams onder het Blue Angels label te hebben ontwikkeld, gaat Blue Angels zich weer meer bezig houden met de basis; het opleiden van jonge softbalsters.

 

Blue Angels Academy richt zich op softbalsters geboren tussen 2003 en 2009 en biedt een programma zoveel mogelijk gericht op de leeftijd en ontwikkelingsniveau van deze leeftijdsgroep. 

 

De jongste leeftijdsgroep (geboren in 2006-2009) kan deelnemen aan een wekelijkse training. In de indoorperiode op zondag in de Lagewei in Barendrecht en in de outdoorperiode op een doordeweekse dag op het veld van Gophers in Maassluis. 

 

Voor softbalsters geboren in de jaren 2003-2005 kunnen deelnemen aan Blue Angels travel teams, die in de zomer aan een aantal toernooien gaan deelnemen. Je traint  in de winter 2x per week en in de zomer 1x in de week.

 

Doel van de academy is het verbeteren van de softbal- en wedstrijdskills van de speelsters om ze minimaal naar het niveau van Senioren 1e klasse te brengen. Door de samenwerking met BA Gophers is er de mogelijkheid om stage te lopen in de Senioren 1e klasse (min leeftijd 14 jaar).

 

Klik hier voor het de trainingsdata en het kostenoverzicht.

 

Wil je meedoen aan de Blue Angels Academy, schrijf je dan in via onderstaande button. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar en om de kwaliteit te borgen kan er een lichte selectieprocedure plaats vinden.  


Mocht je naar aanleiding van deze email vragen hebben, neem dan contact op via info@blueangels.nl

We zien je graag tegemoet bij het indoorprogramma van de Blue Angels Academy 2020!